We vertellen je graag meer over het grote gemak en de andere voordelen van van Microsoft Office 365 mail en waarom je zou moeten overstappen.

Toegankelijkheid vanuit elke locatie

Met Microsoft Office 365 mail ben je niet langer gebonden aan een specifieke locatie of specifiek apparaat. Via elke webbrouwser, smartphone of tablet met internetverbinding kun je eenvoudig inloggen op je e-mailaccount. Dit betekent dat je altijd en overal toegang hebt tot je e-mails en contactpersonen, wat het leven en je werk veel makkelijker maakt, vooral voor mensen die vaak onderweg zijn.

Eenvoudig en flexibel beheer

Met Microsoft Office 365 mail is ook het beheren van je e-mails eenvoudiger dan ooit. Je kunt je e-mails, contactpersonen en agenda’s beheren vanaf elk apparaat en je hebt altijd toegang tot de meest recente versie van deze bestanden. Daarnaast kun je ook onderweg makkelijk zoeken naar specifieke e-mails of contactpersonen en kun je regels instellen om e-mails automatisch te sorteren en filteren.

Veilige opslag van je gegevens

Als het gaat om veiligheid en beveiliging van e-mails, is Microsoft Office 365 mail een van de beste oplossingen op de markt. De cloud-gebaseerde infrastructuur zorgt ervoor dat je gegevens altijd veilig en up-to-date zijn. Maar ook dat je beschikt over een robuuste beveiliging en spamfilters zodat je je geen zorgen hoeft te maken over cyberdreigingen of hackers die toegang proberen te krijgen tot je e-mails.

Exchange online Office 365 back-up is onmisbaar!

Met onze online back-up-oplossing worden automatisch back-ups gemaakt van je Office 365-gegevens. Dit betekent dat je altijd beschikt over de meest recente versie van je gegevens en dat je je geen zorgen hoeft te maken over het verlies van belangrijke bestanden.

Als je per ongeluk gegevens verwijdert, biedt onze online Office 365 backup oplossing flexibele herstelopties. Je kunt individuele bestanden of complete mailboxen herstellen, waarbij je kunt kiezen uit verschillende herstelopties, afhankelijk van je specifieke wensen.

Onze online backup-oplossing voldoet aan strenge beveiligings- en compliance-normen, waaronder GDPR en HIPAA. Je kunt er op vertrouwen dat je gegevens in de cloud veilig én beveiligd zijn. 

Verbeterde samenwerking met Microsoft Office 365

Microsoft Office 365 mail biedt ook verbeterde samenwerkingsmogelijkheden, waaronder het delen van contactpersonen, agenda’s en het werken aan gedeelde documenten. Dit betekent dat je eenvoudiger met je collega’s kunt samenwerken en productief kunt blijven, waar je ook bent.

Met al deze voordelen is het dus geen verrassing dat steeds meer bedrijven en particulieren overstappen op Microsoft Office 365 mail. Het biedt grote gemakken en maakt het beheren van e-mails en contactpersonen eenvoudiger dan ooit. Als je op zoek bent naar een moderne en flexibele oplossing voor je e-mail, dan is Microsoft Office 365 mail de perfecte keuze.