Technische optimalisatie van uw website

Uw website dient technisch goed in elkaar te zitten. Zo wilt u bijvoorbeeld dat uw website snel is en dat uw website op verschillende apparaten goed wordt weergegeven. Wij kunnen aangeven waar de knelpunten zitten en vertellen u hoe deze kunnen worden opgelost. U kunt dit door uw webbouwer laten uitvoeren, maar ook wij hebben voldoende expertise in huis om de knelpunten voor u op te lossen. Goede techniek zorgt voor tevreden klanten en is een belangrijke pijler voor de vindbaarheid van uw website in Google en andere zoekmachines.

Inhoudelijke optimalisatie van uw website

Goede inhoud of content van uw website is essentieel om uw bezoekers te boeien en zo hun aandacht vast te houden. Daarbij dienen teksten dusdanig te zijn geschreven dat ze uw website aan een hogere ranking in Google helpt.

Navigatie

Het is belangrijk dat de bezoekers van uw website makkelijk en snel door uw website kunnen navigeren. We adviseren u hoe de bezoekers van uw website de weg niet kwijtraken op uw website. We kunnen u zelfs helpen om de bezoekers het pad te laten bewandelen dat u graag wilt dat ze bewandelen.

Beleving

U wilt uw klant een online beleving geven die bij uw organisatie past. Dat betekent dat uw website ook laat zien waar u en uw bedrijf voor staan, zowel inhoudelijk als qua vormgeving.

Meten is weten

Google Analytics beschikt over ongekende mogelijkheden om te kunnen meten wat het effect is van wat we hebben toegepast op uw website. Zo kunnen we onder anderen de volgende metingen verrichten:

  • waar komen bezoekers vandaan;
  • hoe lang blijven ze ze op uw website;
  • hoeveel worden door hen bezocht;
  • via welk apparaat bezoeken ze uw website;
  • op welke pagina de bezoeker de website verlaat;
  • en nog veel meer.

Met Google Tag Manager meten we bijvoorbeeld ook zaken als het afspelen en pauzeren van videos, kliks op externe links en het functioneren van knoppen (call-to-actions). Met die gegevens zijn we vervolgens in