Hét internetbureau dat zorgt voor creatieve online oplossingen die werken

Waarschijnlijk weet u wel dat het niet voldoende is om aanwezig te zijn op het internet. En daarom wilt u meer uit uw website of webshop halen. U wilt meer bezoekers en u wilt dat hun bezoek wordt omgezet in een actie. Maar hoe doe je dat?

Goed dat u onze website bezoekt. Wij kunnen u helpen!

We zijn een full-service internetbureau dat snelle en efficiënte websites bouwt die gericht zijn op traffic en conversie. Dat wil zeggen dat we de website zo ontwikkelen dat hij bezoekers aantrekt en deze bezoekers verleidt om tot actie over te gaan. Zo’n actie kan bijvoorbeeld het kopen van een product zijn of het invullen van een contactformulier.

Een goede website begint bij het opstellen van duidelijke doelen. Wat wilt u bereiken met uw website? Welke doelgroep bedient u? Wat wilt u uitstralen met uw website? Allemaal vragen die we met elkaar willen beantwoorden.

We gaan verder waar anderen ophouden en werken samen met onze opdrachtgevers aan creatieve online oplossingen.

Onze missie is om samen met u te zoeken naar nieuwe mogelijkheden om meer uit uw website of webshop te halen om het verschil op internet te maken.

Samenwerken; dat is onze kracht

Altena Websites is een samenwerking tussen Altena Media en Commpro. Altena Media is een full-service reclamebureau en Commpro is een ICT-specialist.

In 2008 hebben we onze krachten gebundeld. Samen bouwen we de mooiste websites. Altena Websites is verantwoordelijk voor ontwerp en concept. Commpro is verantwoordelijk voor functionaliteit en techniek.