Bespaar tijd en verhoog conversies met onze e-mailmarketing services

E-mailmarketing is een krachtig instrument voor bedrijven om in contact te blijven met hun klanten én meer conversies te genereren. Maar als je geen ervaring hebt met e-mailmarketing, kan het maken en verzenden van nieuwsbrieven en het analyseren van resultaten een tijdrovend en ingewikkeld proces zijn. Onze e-mailmarketing services nemen jou dit werk uit handen en zorgen ervoor dat je meer succes behaalt met jouw e-mailcampagnes.

Doelgroep

Onze e-mailmarketing services zijn geschikt voor elk bedrijf dat op zoek is naar een effectieve manier om klanten te bereiken en conversies te verhogen. Of je nu een kleine start-up bent of een groot bedrijf, wij kunnen je helpen om je e-mailmarketing naar een hoger niveau te tillen.

Inhoud

Wij zorgen ervoor dat de inhoud van je nieuwsbrieven aansluit bij zowel jouw bedrijf als bij jouw doelgroep. Samen kijken we naar welke informatie interessant is voor jouw klanten en hoe we dit het beste kunnen verwoorden in de nieuwsbrief. Of het nu gaat om productinformatie, aanbiedingen, tips of nieuws over jouw bedrijf, wij zorgen ervoor dat de inhoud van de nieuwsbrief aantrekkelijk en relevant is.

Frequentie

Het bepalen van de juiste frequentie voor het verzenden van nieuwsbrieven kan lastig zijn. Te vaak nieuwsbrieven sturen kan als spam worden gezien, maar te weinig nieuwsbrieven kan ervoor zorgen dat klanten hun interesse verliezen. Wij helpen je bij het bepalen van de juiste frequentie voor jouw nieuwsbrieven. Zo blijf je top-of-mind bij jouw klanten zonder dat ze zich overweldigd voelen door te veel mails.

Analyse e-mailmarketing

Het analyseren van de resultaten van e-mailcampagnes is cruciaal om te weten of jouw inspanningen succesvol zijn geweest. Wij zorgen ervoor dat de resultaten van jouw e-mailcampagnes worden geanalyseerd en dat de informatie in begrijpelijke taal naar je wordt teruggekoppeld. Zo kun jij zien welke nieuwsbrieven het beste presteren en waar verbetering mogelijk is.

Onze e-mailmarketing services nemen jou dus het werk uit handen van het maken, verzenden en analyseren van nieuwsbrieven.  Zo kun jij je richten op andere belangrijke aspecten van jouw bedrijf maar ben je tegelijkertijd verzekerd van effectieve e-mailcampagnes die meer conversies opleveren. Wij zorgen ervoor dat jouw e-mailmarketing in goede handen is en dat je altijd op de hoogte bent van de resultaten.

We zijn er trots op te mogen werken voor o.a. de volgende bedrijven: