Laat ons de perfecte WooCommerce webshop voor jou bouwen

Een goede en veilige webshop is essentieel voor elke onderneming die haar producten online aanbiedt. Bij het bouwen van een webshop is het belangrijk om te letten op aspecten zoals gebruiksvriendelijkheid, responsive design, betalings- en verzendopties, veiligheid en vertrouwen en klantenservice. Bij ons ben je aan het juiste adres voor het laten bouwen van de perfecte WooCommerce webshop. Hieronder delen we onze tips en tricks.

Gebruiksvriendelijkheid

Een gebruiksvriendelijke webshop is essentieel voor het succes van je bedrijf. We zorgen ervoor dat je webshop eenvoudig te navigeren is en dat het voor klanten gemakkelijk is om producten te vinden, informatie te lezen en aankopen te doen. Door een overzichtelijke en gestructureerde opzet kunnen klanten snel en gemakkelijk vinden waar ze naar op zoek zijn.

Responsive design

Het is belangrijk dat je webshop geschikt is voor verschillende apparaten, zoals desktops, tablets en smartphones. We zorgen ervoor dat je webshop zich automatisch aanpast aan de schermgrootte van het apparaat van de klant. Hierdoor kunnen klanten ook via hun mobiel of tablet gemakkelijk aankopen doen.

Betalings- en verzendopties

We begrijpen dat het bieden van verschillende betalings- en verzendopties belangrijk is voor klanten. Daarom zorgen we ervoor dat er verschillende betaalmethoden beschikbaar zijn, zoals iDeal, Paypal, creditcards en andere populaire opties. Meestal werken we hiervoor samen met Mollie. 

Ook helpen we je met het bepalen van de beste verzendopties met de daarbij behorende kosten. Zodat jouwklanten precies weten waar ze aan toe zijn.

Veiligheid en vertrouwen

Wij zijn ervan overtuigd dat veiligheid en vertrouwen essentieel zijn voor een succesvolle webshop. Daarom beveiligen we je webshop met SSL-certificaten en implementeren we andere veiligheidsmaatregelen, zoals tweestapsverificatie. Hiermee zorgen we voor een veilige webshop waar jouw klanten veilig en met vertrouwen kunnen winkelen.

Klantenservice

Een goede klantenservice vergroot het aantal tevreden klanten. Wij kunnen je adviseren over de manier die het beste bij jouw bedrijf past. We bieden daarin ook chatfuncties met Whatsapp of robots en koppelingen met gespecialiseerde klantenservicepakketten zoals Zendesk.

Een goede en gebruiksvriendelijke webshop is dus essentieel voor het succes van je bedrijf. Bij ons ben je aan het juiste adres voor het laten bouwen van de perfecte WooCommerce webshop. We zorgen ervoor dat je webshop gebruiksvriendelijk is, een responsive design heeft, verschillende betalings- en verzendopties biedt, veiligheid en vertrouwen uitstraalt en een goede klantenservice heeft. Zo kun jij je volledig richten op het runnen van je onderneming en de verkoop van je producten.

We zijn er trots op te mogen werken voor o.a. de volgende bedrijven: