Laat je WordPress website door ons bouwen


Websites op maat met WordPress: Onze ervaring en expertise zorgen ervoor dat we jouw website volledig naar wens kunnen maken. Gebruiksvriendelijkheid staat centraal in ons ontwerp, terwijl we ook snelheid, prestaties en SEO-optimalisatie garanderen. Met onze ondersteuning en onderhoud blijft jouw site altijd up-to-date. Samen bouwen we aan jouw droomwebsite die perfect past bij jouw bedrijf. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie!

Krachtig en flexibel

WordPress is krachtige en flexibele software die wij inzetten voor het ontwerpen en bouwen van websites. Wij gebruiken WordPress omdat het ons in staat stelt om snel en eenvoudig content te beheren. Door onze jarenlange kennis en ervaring kunnen we WordPress helemaal naar onze hand zetten. We leveren dan ook uitsluitend op maat gemaakt vakwerk.

De websites die wij bouwen zijn niet alleen mooi, maar ze zijn ook ontworpen om helemaal aan te sluiten bij de wensen en eisen die jij stelt aan je website. We begrijpen dat een website niet alleen aantrekkelijk moet zijn, maar ook snel en efficiënt moet werken om bezoekers tevreden te houden en hen aan te moedigen terug te keren. Hieronder vertellen we je hoe wij dit realiseren.

Ontwerp voor gebruiksvriendelijkheid

Onze websites zijn ontworpen met gebruiksvriendelijkheid in het achterhoofd. We gebruiken moderne webdesign-trends en -technieken om het uiterlijk van de website aantrekkelijk en eenvoudig te maken. Dit betekent dat we navigatie-elementen op logische plekken plaatsen en zorgen voor een schoon en overzichtelijk ontwerp.

Snelheid en prestaties

Snelheid is van groot belang voor een website. Langzame websites frustreren bezoekers en kunnen de zoekmachineposities negatief beïnvloeden. Bij ons optimaliseren we de prestaties van onze WordPress websites door ervoor te zorgen dat ze snel en efficiënt werken. Dit omvat onder andere het verminderen van de grootte van afbeeldingen en bestanden, het gebruik van caching en het implementeren van een Content Delivery Network (CDN).

Zoekmachineoptimalisatie (SEO)

Onze websites zijn geoptimaliseerd voor zoekmachines, zodat ze hoger in zoekresultaten komen en meer bezoekers trekken. We implementeren best practices voor SEO, zoals het gebruik van relevante zoekwoorden, het maken van goede inhoud en het optimaliseren van de meta-beschrijving en titels. Bovendien bieden we aangepaste SEO-oplossingen voor jouw specifieke behoeften en doelen.

Ondersteuning en onderhoud

Na de lancering van de website, bieden wij ondersteuning en onderhoud aan om ervoor te zorgen dat jouw website altijd up-to-date is en goed werkt. Dit omvat het oplossen van technische problemen, het bijwerken van de website en het implementeren van nieuwe functies en verbeteringen. Dit garandeert niet alleen de prestaties van jouw website, maar zorgt er ook voor dat jouw website altijd bij de tijd blijft en aan je veranderende wensen blijft voldoen.

Samen bouwen we aan jouw droomwebsite

Of je een grote onderneming hebt of een startend bedrijf, onze deskundige ontwerpers en ontwikkelaars staan ​​klaar om je te helpen bij het tot stand komen van de website die bij jou en je onderneming past. We werken samen met jou om je wensen en doelen te begrijpen en de website te creëren die aan al je eisen voldoet.

Laat je door ons verrassen door het verschil dat een professioneel ontworpen en gebouwde WordPress-website kan maken. Neem contact met ons op voor meer informatie, dan gaan we samen aan de slag om jouw droomwebsite tot leven te brengen.

WordPress in het kort

WordPress is krachtige en flexibele software waarmee je een website kunt beheren zonder dat je veel technische kennis nodig hebt. Het biedt een gebruiksvriendelijke interface waarmee je inhoud kunt toevoegen en vormgeven, zoals pagina’s, berichten, afbeeldingen en video’s. Wij zetten WordPress in als tool voor onze klanten om hun website eenvoudig en efficiënt te kunnen beheren. Maar ook als wij jouw website beheren stelt het ons in staat om jouw website eenvoudig te beheren.

We zijn er trots op te mogen werken voor o.a. de volgende bedrijven: