Onze diensten op een rijtje

Op deze pagina vind je een overzicht van de verschillende diensten die wij aanbieden op het gebied van webdesign, webdevelopment en online marketing. Of je nu op zoek bent naar een professionele website, hulp bij het verbeteren van je online vindbaarheid of het opzetten van een effectieve online advertentiecampagne, bij ons ben je aan het juiste adres. Wij werken met een team van ervaren professionals die jouw wensen en doelen vertalen naar een effectieve online strategie die aansluit bij jouw bedrijf en doelgroep.

Webdesign

Een effectieve website is van groot belang voor het succes van een onderneming. Webdesign speelt hierbij een belangrijke rol. Het ontwerp van een website bepaalt voor een groot deel de ervaring die bezoekers hebben en kan het verschil maken tussen een bezoeker die snel afhaakt of een klant wordt. Door te zorgen voor een goede structuur, gebruiksvriendelijkheid en visuele uitstraling kunnen bezoekers langer op de website blijven en meer betrokken raken bij de inhoud. Zoekmachineoptimalisatie en responsive design zorgen ervoor dat de website niet alleen gebruikersvriendelijk is, maar ook goed vindbaar en te bekijken is op verschillende apparaten.

Huisstijl

Een goede huisstijl is cruciaal voor het succes van je bedrijf omdat het zorgt voor herkenning en versterkt de merkidentiteit. Het is het gezicht van je bedrijf en moet aantrekkelijk zijn voor je doelgroep, je merkidentiteit weerspiegelen en onderscheidend zijn van de concurrentie. Daarnaast moet het consistent worden toegepast op alle communicatie-uitingen en toepasbaar zijn op verschillende kanalen. Een huisstijl omvat elementen zoals het logo, kleurenschema, lettertypen, beeldmateriaal en lay-out.

WordPress websites

Laat ons jouw WordPress website bouwen! Wij zijn experts in het ontwerpen en bouwen van op maat gemaakte WordPress websites. Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om WordPress volledig naar onze hand te zetten en websites te creëren die niet alleen mooi zijn, maar ook snel, efficiënt en zoekmachine-geoptimaliseerd zijn. Met gebruiksvriendelijkheid en prestaties in het achterhoofd, bieden wij ook ondersteuning en onderhoud na de lancering van jouw website. Neem contact met ons op om jouw droomwebsite tot leven te brengen.

WooCommerce webshops

Bij het bouwen van een webshop zijn verschillende aspecten van belang, zoals gebruiksvriendelijkheid, responsive design, betalings- en verzendopties, veiligheid en vertrouwen, en klantenservice. Bij het bouwen van een WooCommerce webshop zorgen wij ervoor dat al deze aspecten optimaal worden ingevuld, zodat jouw klanten veilig en gemakkelijk online kunnen winkelen. Wij helpen je met het opzetten van een overzichtelijke en gestructureerde webshop, met verschillende betaalmethoden en verzendopties, een veilige omgeving en goede klantenservice.

WordPress hosting

Als je op zoek bent naar betrouwbare en snelle WordPress hosting, dan is deze hostingoplossing de perfecte keuze voor jouw website. Gebaseerd op de nieuwste technologieën, zoals NVMe SSD’s, caching en een Content Delivery Network, zorgt deze hosting voor een razendsnelle laadtijd en hoge betrouwbaarheid. Daarnaast bieden ze uitstekende beveiliging, 24/7 klantenservice, schaalbaarheid en een garantie op beschikbaarheid van 99,9%. Deze hosting is daarom de beste keuze om jouw website naar een hoger niveau te tillen.

Microsoft Office 365 mail

Microsoft Office 365 mail is een cloud-gebaseerde e-mailoplossing die e-mails, contactpersonen en agenda’s beheert vanaf elk apparaat met internetverbinding. Dit biedt toegankelijkheid vanuit elke locatie en flexibel beheer van bestanden. Het is ook veilig en beveiligd met robuuste beveiligings- en spamfilters. De online back-up-oplossing maakt automatisch back-ups van je gegevens, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over het verlies van belangrijke bestanden. Met verbeterde samenwerkingsmogelijkheden is Microsoft Office 365 mail de perfecte keuze voor bedrijven en particulieren die op zoek zijn naar een moderne en flexibele e-mailoplossing.

Conversie optimalisatie

De conversie optimalisatie van jouw WordPress website is van cruciaal belang voor het succes van je online aanwezigheid. Het proces omvat het optimaliseren van je website om de kans te vergroten dat bezoekers een bepaalde actie ondernemen, zoals het kopen van een product, het invullen van een formulier of het abonneren op een nieuwsbrief. Door middel van technieken en tools zoals A/B-testen, heatmap-analyse en surveys kan de gebruikerservaring worden verbeterd en de conversie verhoogd worden. Dit artikel geeft meer informatie over conversie optimalisatie en hoe het jouw WordPress website kan verbeteren.

Zoekmachineoptimalisatie (SEO)

Zoekmachineoptimalisatie, of SEO, is een belangrijk proces om ervoor te zorgen dat je website goed presteert in zoekmachines zoals Google. Het kan het verschil maken tussen een website die opvalt tussen miljarden andere websites of een website die moeilijk te vinden is. Bij ons werken ervaren SEO-professionals die je kunnen helpen om je website te optimaliseren en meer bezoekers naar je website te trekken. Onze SEO-service omvat het onderzoeken van je branche en doelen, het identificeren van zoekwoorden en het optimaliseren van je website-inhoud en techniek.

Contentstrategie

Een goede contentstrategie is essentieel voor succesvolle online marketing. Door je doelgroep te bereiken, te boeien en te binden, kun je jouw merk versterken. Maar waar begin je? Deze tekst biedt een stappenplan voor het opzetten van een effectieve contentstrategie, inclusief het bepalen van doelstellingen en doelgroep, het kiezen van de juiste contentformaten, het maken van een contentplanning en het meten van resultaten. Door samen te werken, kunnen we jouw online marketingdoelen bereiken en jouw merk laten groeien.

E-mailmarketing

Onze e-mailmarketing services zijn ontworpen om bedrijven te helpen tijd te besparen en conversies te verhogen. We nemen het tijdrovende en ingewikkelde proces van het maken en verzenden van nieuwsbrieven en het analyseren van resultaten uit handen. Geschikt voor zowel kleine start-ups als grote bedrijven, bieden wij aantrekkelijke en relevante inhoud, helpen we bij het bepalen van de juiste frequentie en analyseren we de resultaten om ervoor te zorgen dat jouw e-mailmarketing naar een hoger niveau wordt getild.

We zijn er trots op te mogen werken voor o.a. de volgende bedrijven: